fbpx
Gratis Webinar Remote Werken

Ik geef op 8 maart om 19u een gratis webinar over Locatieonafhankelijk werken. Het webinar bevat meer dan een uur aan waarde waarin ik mijn kennis met jou deel, zodat je inzicht krijgt in wat locatieonafhankelijk werk inhoudt en welke eerste stappen belangrijk zijn om zelf meer vrijheid in je leven te creëren!

Waarover gaat het webinar?

Het webinar gaat over Lifestyle Design & Locatieonafhankelijk Werken. Een hele mond vol, maar eenvoudig gezegd gaat het over het inrichten van je eigen leven (bewuste keuzes maken!) en werken van waar jij wil om meer vrijheid te ervaren. Ik ga dieper in op onze maatschappij en de heersende assumpties, op het overwinnen van angsten en het belang van zelfinzicht om locatieonafhankelijk werken mogelijk te maken. 

Waarom is dit webinar gratis?

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te overtuigen hun eigen leven weer in handen te nemen. Ik zie teveel mensen lijden onder werkstress, vaak met als resultaat een burn-out. Het is mijn droom om een beweging op gang te zetten vol mensen die bewuste keuzes maken, leren in het nu te genieten en werken om te leven in plaats van leven om te werken. Daarom bied ik dit webinar met veel plezier gratis aan, zodat ik zoveel mogelijk mensen mee krijg in deze manier van leven en zij op hun beurt weer anderen kunnen inspireren. Help jij mee een beweging op gang te zetten? Deel dit webinar dan met anderen die hier volgens jou baat bij hebben!

Daarnaast zit ik opnieuw in de lancering van het Remote Growth Programma. Tijdens het webinar krijg je dus meteen de kans om jezelf in te schrijven voor jouw unieke weg naar meer werkgeluk en vrijheid!

Wat zeiden anderen?

Ik gaf in het verleden ook al webinars, lees hier wat de deelnemers ervan vonden:

Webinar Remote Werken
Webinar Remote Werken
Webinar Remote Werken
Webinar Remote Werken